Atlantis Digital Dark logo

Cyber Security

Beveiliging in een verbonden wereld

Welkom bij Atlantis Cyber Security, waar digitale forten worden gebouwd en onderhouden. Als toegewijde cyberbeveiligingspartner bieden wij uitgebreide diensten om uw digitale omgeving te beveiligen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsgegevens en -systemen beschermd zijn tegen bedreigingen.

Bewakers van je bedrijfsfort

Bewakers van zowel digitale als fysieke grenzen
Met de experts van Atlantis Cyber Security bouwen we digitale forten. Als toegewijde cyberbeveiligingspartner bieden we uitgebreide diensten om je digitale omgeving te beveiligen en ervoor te zorgen dat je bedrijfsgegevens en -systemen beschermd zijn tegen bedreigingen. 

Het belang van cyberbeveiliging

In het huidige digitale landschap, waar informatie- en communicatietechnologieën hoogtij vieren, is cyberbeveiliging essentieel voor elk bedrijf. Bedrijven, overheden en particulieren vertrouwen op digitale systemen voor verschillende taken, zoals financiële transacties en gegevensopslag.

Deze systemen zijn kwetsbaar voor
cyberaanvallen zoals hacking, phishing, malware en ransomware – bedreigingen die financiële schade kunnen toebrengen, privacy kunnen schenden en zelfs de nationale veiligheid in gevaar kunnen brengen. 
 

Onze manier van werken

Ons team heeft een proactieve aanpak als het gaat om het beschermen van je bedrijf tegen cyberbedreigingen. De oplossingen die we bieden zijn afgestemd op je specifieke behoeften, de laatste trends en de best practices in de sector. Zo is je beveiliging up-to-date en betrouwbaar.  

Onze services

Als je partner in cyberbeveiliging is je veiligheid onze missie. We bieden verschillende diensten aan:

Ons Cyber Security Platform

Door mensen, processen en technologie aan te pakken, bieden we een holistische aanpak om ervoor te zorgen dat je bedrijf veilig en betrouwbaar functioneert. Met ons in eigen huis ontwikkelde cybersecurityplatform Nautilus kunnen we geautomatiseerde rapportage aanbieden om je beveiligingspositie naar een hoger niveau te tillen. 

Screen with terminals

Beoordeling en overleg

Onze experts voeren uitgebreide evaluaties uit van je digitale infrastructuur, systemen en processen om potentiële kwetsbaarheden te identificeren. Op basis hiervan geven wij advies en aanbevelingen om je beveiliging te verbeteren en risico’s te minimaliseren. 

USB in to laptop

Netwerk veiligheid

Wij kunnen geavanceerde netwerkbeveiligingsoplossingen implementeren om je bedrijfsnetwerk te beschermen tegen externe bedreigingen. Dit omvat firewalls, netwerktoegangscontrole, VPN’s (virtuele particuliere netwerken), IDS/IPS (inbraakdetectie-/preventiesystemen) en andere geavanceerde beveiligingsmethoden. 

Motherboard

Gegevensbescherming

In al onze producten implementeren we gegevensbeschermingsmaatregelen zoals encryptie en toegangscontroles om ervoor te zorgen dat je bedrijfsgegevens veilig blijven. Daarnaast kijken wij naar compliance en relevante wetgeving. 

Happy designer at work

Bewustzijn

Een belangrijk onderdeel van sterke cybersecurity is bewustwording onder je medewerkers. Daarom bieden wij bewustwordingstrainingen aan om het bewustzijn te vergroten en risico’s te beperken. Ontdek onze unieke bewustwordingsoplossingen om je personeel te laten weten wat cyberbeveiliging inhoudt. 

Endpoint security

Endpoint Security

Onze eindpuntbeveiligingsoplossingen beschermen apparaten zoals computers, laptops en mobiele apparaten tegen malware, ransomware en andere kwaadaardige software.