Makeover voor QAS Holidays

QAS

Een travel agency die via reisagenten door hen samengestelde reispakketten verkoopt. QAS is gespecialiseerd in reizen naar Australië, Nieuw Zeeland en Afrika. De bestaande website was sterkt verouderd en gaf niet de beleving die QAS aan haar klanten verkoopt. De behoefte was een volledig nieuwe website, met een nieuw ontwerp, die aansluit met wat QAS wil uitstralen en waarin hun producten goed tot hun recht komen. Veel content die op een vriendelijke wijze toegankelijk moet zijn, QAS wil met passie hun producten presenteren.

Services

Design Webdevelopment

Industry

Travel

Company size

10

De Uitdaging

De bestaande website is sterk verouderd, waarin zeer veel content te vinden is die moeizaam toegankelijk is. De uitstraling past niet met datgene wat QAS Travel wil uitstralen. Een complexe hyrarchie, inconsistentie, en geen beleving. Een nieuwe website die past bij de ervaring en ambities van QAS en aantrekkelijk voor bezoekers. Het moet een beleving uitstralen waar content toegankelijk is voor zowel reisagenten als klanten.

Onze Aanpak

Samen met QAS Holidays zijn we een customer journey door gegaan en hebben we de eerste inzichten vertaald in een prototype in Figma. De producten naar verschillende bestemmingen zijn op relevantie in kaart gebracht. De navigatie naar hun digitale catalogus is volledig opnieuw ontworpen. Excellent beeldmateriaal is geselecteerd voor de beleving die past bij de reizen die QAS aanbiedt. Na enkele gezamenlijke design reviews zijn we de oplossing kan ontwikkelen op basis van een Wordpress CMS.

De Oplossing

Tooling

Atlantis heeft gekozen om met de klant een customer journey te doen, waarin onze brand specialisten zijn betrokken. Een belangrijke doelstelling is immers de juiste uitstraling naar de doelgroep in de markt die past bij QAS Holidays en hun producten. De nieuw ontworpen navigatie in de catalogus is getoetst in een prototype die in Figma is gerealiseerd op basis van de beoogde designs. Met de klant zijn in workshops de diverse fasen doorlopen voordat de oplossing daadwerkelijk in Wordpress is ontwikkeld.

Het Resultaat

Het resultaat is een website die een beleving uitstraalt en content toegankelijk maakt en vooral past met het imago wat QAS Holidays wil uitstralen. Daar zijn wij trots op, en QAS Holidays zeer tevreden.

Contact

Heb je vragen, briljante ideeën, of wil je gewoon hallo zeggen? Laat van je horen, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.