The legacy continued

YB Group

Services

Branding - Web development

Industry

Investment group

Company size

200+

De Uitdaging

Opgericht door de visionaire Franse ondernemer Yves Bontaz, is een conglomeraat met een divers portfolio dat zich uitstrekt over de automobielindustrie, brouwerijactiviteiten, vastgoedprojecten en investeringen in startups. Met een wereldwijde aanwezigheid en een toewijding aan excellentie, zet YB Group de norm voor innovatie en ondernemersgeest. De uitdaging die ons gesteld werd, was om een samenhangend en impactvolle website te creëren die de essentie van YB Group als bedrijf weerspiegelt. Onze taak was om de veelzijdige aard van YB Group te vertalen naar een naadloos en samenhangend online platform. Met uiteenlopende zakelijke activiteiten, variërend van automotive tot vastgoed, lag de uitdaging in het creëren van een website die niet alleen elke divisie belichtte, maar ook de overkoepelende waarden en visie van het bedrijf uitdroeg.
project sasyb

Onze Aanpak

We namen een holistische benadering aan en doken in zowel online als offlinebronnen om inzicht te krijgen in de essentie van YBGroup. Door het perspectief van de oprichter te begrijpen, dompelden we onszelf onder in de mindset van de belanghebbenden om de ware geest van het conglomeraat vast te leggen.
YB Signature white
YB group logo

De Oplossing

Tooling

WordPress, Elementor

Gedreven door Passie voor Ondernemen: In de kern van YBGroup ligt een oprechte passie voor ondernemerschap. Deze fundamentele pijler dient als drijvende kracht achter elke zakelijke onderneming. Om deze ethos te vatten, hebben we de website ontworpen met dynamische visuals en meeslepende verhalen die de reis van Yves Bontaz en zijn onophoudelijke streven naar innovatie en succes benadrukken. Door storytelling en authentieke beelden hebben we de ondernemersgeest overgebracht die de activiteiten van YB Group voedt. Innoveert de Toekomst: Innovatie is synoniem met YB Group en doordringt elk aspect van de bedrijfsvoering. Om deze toewijding aan innovatie te weerspiegelen, integreerden we cutting-edge AI designelementen en interactieve functies in de website. Van het presenteren van technologische vooruitgang in de automotive-industrie tot het benadrukken van baanbrekende projecten in de startupsector, benadrukten we de rol van YB Group als voorloper in innovatie. Gebruiksvriendelijke interfaces en naadloze navigatie stonden centraal om de gebruikerservaring te verbeteren en het vooruitstrevende karakter van het bedrijf te benadrukken. Familie legacy: Ondanks haar wereldwijde bereik blijft YB Group geworteld in de waarden van familie en gemeenschap. Deze familiaire ethos bevordert een cultuur van samenwerking en wederzijds respect binnen de organisatie. Om deze waarde te eren, hebben we elementen van warmte en inclusiviteit geïntegreerd in het ontwerp van de website. Via getuigenissen van werknemers en belanghebbenden hebben we de hechte gemeenschap belicht die YB Group definieert.

Het Resultaat

Het resultaat van deze inspanningen is een website die dienst doet als een waarheidsgetrouwe weerspiegeling van de identiteit, legacy en waarden van YB Group. Door boeiende storytelling, innovatief design en een focus op gemeenschap hebben we een digitaal platform gecreëerd dat niet alleen het diverse portfolio van YB Group presenteert, maar ook de essentie van de visie van de oprichter vastlegt. Met een samenhangende en impactvolle online aanwezigheid is YB Group goed gepositioneerd om haar reis van ondernemerschap, innovatie en familiewaarden op wereldwijde schaal voort te zetten.

Contact

Heb je vragen, briljante ideeën, of wil je gewoon hallo zeggen? Laat van je horen, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.